Site-ul web și toate celelalte proprietăți online sunt supuse acestor termeni și condiții.

Atunci când comandați sau cumpărați orice cearșaf de pat, lenjerie de pat, lenjerie de pat, lenjerie de pat și alte articole Kayohome („Produse de lenjerie de pat, produse de lenjerie de pat și alte articole”), produse de baie („Produse de baie”) sau alte articole de la Kayohome (denumite colectiv „Produse”), site-ul web operat de Kayohome („Kayohome”, „noi” sau „ne”), precum și orice alți termeni menționați aici, se aplică între dumneavoastră și Kayohome.

Termenii și condițiile în vigoare la momentul respectiv vor guverna toate comenzile și achizițiile pe care le faceți de la Kayohome în continuare. Termenii și condițiile pot fi modificate în orice moment fără notificare prealabilă și vor intra în vigoare atunci când vor fi publicate pe această pagină. Înainte de a comanda de pe site-ul Kayohome / Kayohome sau de a face o achiziție, vă rugăm să consultați Termenii și Condițiile.

ACESTA ESTE UN ACORD LEGAL. VĂ RUGĂM SĂ ÎL CITIȚI CU ATENȚIE. COMANDÂND SAU ACHIZIȚIONÂND PRODUSE DE LA KAYOHOME, ACCEPTAȚI ȘI SUNTEȚI DE ACORD CU TERMENII ȘI CONDIȚIILE. PRIN PREZENTA DECLARAȚI ȘI GARANTAȚI CĂ AVEȚI DREPTUL, AUTORITATEA ȘI CAPACITATEA DE A ACCEPTA ȘI DE A FI DE ACORD CU TERMENII ȘI CONDIȚIILE. DACĂ NU ÎNȚELEGEȚI TERMENII ȘI CONDIȚIILE SAU DACĂ NU ACCEPTAȚI ORICE PARTE A ACESTORA, NU PUTEȚI PLASA O COMANDĂ SAU EFECTUA O ACHIZIȚIE DE LA KAYOHOME.

Să utilizați
Utilizarea de către dumneavoastră a site-ului kayohome.com constituie acordul dumneavoastră de a urma și de a fi obligat de aceste reguli. Dacă nu sunteți de acord cu oricare dintre acești termeni și condiții, ar trebui să părăsiți imediat site-ul kayohome. Kayohome își rezervă dreptul de a modifica în orice moment acest acord privind condițiile de utilizare, iar aceste modificări vor intra în vigoare la data publicării de către Kayohome.com pe site-ul Kayohome.com. Atunci când vizitați, utilizați sau cumpărați produse de pe site-ul Kayohome.com, sunteți de acord să vă supuneți oricăror modificări ale acestui acord. Ca urmare, vă recomandăm să citiți acest acord ori de câte ori cumpărați produse de la noi sau folosiți site-ul nostru.

Confidențialitate
Clientul este de acord în mod expres cu colectarea, prelucrarea și utilizarea datelor cu caracter personal. Datele necesare pentru tranzacția comercială vor fi stocate și, dacă este necesar, transmise companiilor afiliate în cadrul procesării comenzii. Toate datele cu caracter personal vor fi, bineînțeles, tratate în mod confidențial. Recunoașteți și sunteți de acord că, pentru a vă procesa comanda și/sau achiziția, Kayohome poate furniza informațiile despre comanda și/sau achiziția dumneavoastră unor terțe părți pentru a vă ajuta la îndeplinirea și/sau livrarea comenzii și/sau achiziției dumneavoastră.

Eligibilitate
Prin accesarea site-ului web în numele unei companii, entități sau organizații (denumite „Organizație”), confirmați că:
Aveți autorizația corespunzătoare pentru a reprezenta Organizația.
Posedați puterea legală de a angaja Organizația la acești termeni de utilizare.
Vă veți asuma responsabilitatea de a asigura respectarea acestor termeni în numele Organizației.

Politica de returnare/restituire
Următoarele condiții se aplică tuturor retururilor de produse.
Toate retururile trebuie să fie însoțite de chitanța de cumpărare originală, iar marfa trebuie să fie în stare nouă și nefolosită, cu toate etichetele și ambalajele originale intacte. Nu se vor accepta retururi pentru produsele care au fost folosite, spălate, modificate sau deteriorate. Înainte de a returna orice marfă, vă rugăm să contactați echipa noastră de servicii pentru clienți la [inserați informațiile de contact] pentru a solicita o autorizație de returnare. Vi se va cere să furnizați fotografii ale produsului ca dovadă a stării acestuia înainte de a-l returna. Echipa noastră va analiza apoi și va aproba sau refuza returnarea pe baza fotografiilor furnizate.

Vă rugăm să rețineți că nu putem accepta retururi sau schimburi pentru articolele folosite/spălate și pentru comenzile care au depășit termenul de returnare de 14 zile. În cazul în care doriți să returnați sau să schimbați comanda, vă rugăm să ne contactați prin e-mail și vă vom răspunde în termen de 24 până la 48 de ore.

Pentru a asigura eligibilitatea unei returnări sau rambursări, orice cerere trebuie să fie făcută de către cumpărătorul original și din aceeași țară în care a fost achiziționat produsul.

Vă rugăm să rețineți că taxele de expediere inițiale nu sunt rambursabile, iar clientul este responsabil pentru orice costuri de transport de retur.
Dreptul de a returna un produs este valabil numai în termen de 14 zile de la data achiziției inițiale. Dincolo de acest interval de timp, opțiunea de returnare a produsului nu va mai fi disponibilă.

Defecte
Cumpărătorul are datoria să verifice produsul/produsele atunci când ajung la adresa lor și să verifice dacă produsul/produsele prezintă defecte. Daca trec mai mult de doua zile de la data sosirii coletului cu produsul/produsele achizitionate de pe site-ul kayohome.eu, iar cumparatorul nu ne anunta defectul produsului, dreptul de retur este anulat.

Anulări de comenzi
Este imperativ ca, dacă doriți să anulați comanda, să ne contactați în timp util. Acest lucru ne va permite să luăm măsurile necesare pentru a opri expedierea comenzii dumneavoastră înainte ca aceasta să părăsească unitatea noastră. Deși vom depune toate eforturile pentru a răspunde cererii dumneavoastră și a vă anula comanda înainte de expediere, este important să rețineți că nu putem garanta că acest lucru va fi întotdeauna posibil.

Litigii de livrare
Kayohome nu este responsabil pentru daunele aduse proprietății care pot apărea ca urmare a acțiunilor întreprinse de persoane sau entități terțe în timpul procesului de livrare a comenzii dumneavoastră. Aceasta include, dar nu se limitează la, orice daune care pot apărea în timpul manipulării, transportului și livrării finale a bunurilor achiziționate. În plus, Kayohome nu va fi făcută răspunzătoare pentru orice comenzi care ar putea lipsi sau pierde în timpul procesului de livrare. Vă recomandăm insistent să vă familiarizați cu procesul de livrare și să luați măsurile necesare pentru a asigura sosirea în siguranță a comenzii dumneavoastră.

Performanţă
Este obligatoriu ca toate acordurile de performanță să fie documentate în formă scrisă. În cazul întârzierilor în executare din cauza unor circumstanțe neprevăzute, cum ar fi forța majoră, întreruperi operaționale, greve sau evenimente similare care fac ca executarea la timp să fie dificilă sau imposibilă pentru kayohome.eu, companiei i se va acorda dreptul de a se retrage din contract după o perioadă. de 20 de zile lucrătoare de la data limită. În cazul în care serviciul este în mod evident imposibil de realizat din cauza unei astfel de circumstanțe, retragerea va exonera ambele părți de obligația contractuală de a îndeplini.

Dreptul de actualizare și revizuire


Kayohome își rezervă dreptul de a schimba, modifica, adăuga sau elimina porțiuni din acești Termeni și Condiții în orice moment și din când în când, fără notificare prealabilă. Cu toate acestea, Kayohome va trata utilizarea în continuare a site-ului web după o astfel de revizuire drept acceptarea de către dumneavoastră a termenilor revizuiți.

Încetarea
Kayohome poate rezilia acești Termeni și Condiții în orice moment, cu sau fără notificare, din orice motiv.

Lege aplicabilă

Relația de afaceri dintre sKayohome.eu și Cumpărător face obiectul Convenției de vânzare a ONU.

Livrare
Timpul mediu de livrare este de 3-14 zile lucrătoare. Daca nu se convine altfel, livrarea se face din depozit la adresa de livrare specificata de cumparator. Riscul va trece la Cumpărător de îndată ce livrarea a fost predată Cumpărătorului. Acest lucru este valabil și în cazul livrărilor parțiale. Informațiile despre termenul de livrare nu sunt obligatorii, cu excepția cazului în care data de livrare a fost promisă în mod obligatoriu în cazuri excepționale.

Plată
Sunt acceptate doar metodele de plata afisate in timpul procesului de comanda. Alte opțiuni de plată vor fi respinse.
In cazul platii in cont, marfa comandata va fi expediata sau livrata clientului impreuna cu factura. Pretul de achizitie este datorat pentru plata in termen de 14 zile calendaristice de la data facturii.

Comenzi
La primirea comenzii și a plății, vă vom trimite un e-mail de confirmare pentru a confirma primirea achiziției. Este important să examinați cu atenție toate informațiile furnizate în e-mailul de confirmare și în primire și să ne notificați cât mai curând posibil orice modificări sau corecții necesare. Vă rugăm să rețineți că primirea unei confirmări și/sau a unei chitanțe de comandă nu indică acceptarea noastră a comenzii dumneavoastră sau confirmarea ofertei noastre de vânzare, înseamnă pur și simplu că am primit comanda și/sau plata dumneavoastră. Kayohome își rezervă dreptul de a accepta sau de a refuza orice comandă în orice moment după primirea acesteia, din orice motiv. Dacă comanda dumneavoastră este anulată după efectuarea plății, vom procesa o rambursare a sumei plătite. De asemenea, vă rugăm să rețineți că toate articolele de vânzare, lichidare și ultima șansă sunt finale și nu pot fi returnate și nu pot fi eligibile pentru reduceri suplimentare.

COȘ DE CUMPĂRĂTURI0
There are no products in the cart!
CONTINUAȚI CUMPĂRĂTURILE
0