Despre Noi

Est. 2003

Povestea noastră începe în anul 2002 cu un vis care părea foarte greu de atins, acela de a aduce cel mai bun bumbac și de a-l transforma în cele mai durabile si fine produse. Ne-am dedicat inimile și sufletele pentru a face acest vis realitate. După luni de muncă grea și determinare, visul nostru s-a împlinit în 2003, odată cu înființarea companiei noastre Kayohome. 

Noi credem ferm că perfecțiunea se află în detalii.

La KAYOHOME, suntem o echipă dedicată care apreciază cu adevărat importanța micilor detalii în fiecare produs pe care-l creăm. Credem ferm că perfecțiunea se obține printr-o abordare meticuloasă, motiv pentru care lucrăm cu grijă la fiecare element, cu cea mai mare atenție la detalii. 

Pentru noi, procesul de producție este o adevărată formă de artă, iar cea mai mare recompensă este satisfacția clienților noștri. Suntem pasionați de ceea ce facem, iar acest lucru se reflectă în calitatea produselor noastre. La Kayohome, ne mândrim cu munca noastră și ne angajăm să creăm produse care să reflecte devotamentul nostru pentru excelență.

COȘ DE CUMPĂRĂTURI0
There are no products in the cart!
CONTINUAȚI CUMPĂRĂTURILE
0